zaterdag 15 oktober 2011

Harry Potter

Nadat we het vorig jaar op een week gemist hadden doordat ze de openingsdatum met drie weken hadden verschoven konden we nu eindelijk onze eerste stap zetten in The wizarding world of Harry Potter!Wat was het druk in Island of adventure. Na ongeveer een uur zaten we in de HP attractie en deze was zeer indrukwekkend. Alleen kan je er vrij makkelijk een beetje dizzy of misselijk van worden. Ik zou het niet aanraden om twee keer achter elkaar te doen. En dat voor iemand die rustig 5 keer in een grote achtbaan gaat. Hazel is er eigenlijk de hele dag licht duizelig van geweest. Maar het is wel een zeer mooie attractie.

De andere attracties waren afgeladen. Alleen de Hulk had geen rij???? Maar de waterbanen stonden op minstens een uur. Het lijkt hier wel vakantie. Toen zijn we nog even naar de studios geweest, nadat we hadden geluncht in het Hardrock cafe. Waar we natuurlijk nog even twee pins hebben gescoord. Waaronder de roze van borstkanker die ze ieder jaar in oktober uitbrengen.

Bedankt voor alle reacties en ik ga proberen om zsm het blog van onze tijgertraining erop te zetten. Dat was een zeer geslaagd verjaardagskado!

Zie hier een voorafje met Hazel als volleerd tijgertrainer!

1 opmerking:

  1. Het was ook druk in Seaworld, het was ook een Zaterdag, wellicht dat dit wel invloed heeft. Heel leuk tijgertrainer als kado !!!

    Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen